

Referans:
İşlenmiş hayvansal protein, Mısır, Buğday, Hayvansal Yağ, Mısır Glüteni, Buğday Kepeği, Ciğer Aroması,Kurutulmuş somon unu, somon yağı, Balık aroması, Pirinç, Kurutulmuş Şeker Pancarı, Tuz, Kuru Bira Mayası, Keten Tohumu, Vitaminler Vit. A,Vit. D, Vit. E, Vit.K, Vit.C, Biotin, Vit.BI, Vit.B2, Vit.B6, Vit. B12, N iasi n, Fol ic Asit, C hol ine,Ca. D. Pantotenat ve Mineraller Kalsiyum, Fosfor, Çinko, İyot, Bakır, Potasyum Klorur, Taurine
Ham Protein: % 27.00, Ham Yağ: % 10.00, Ham Lif: % 2.5,Ham Kül: % 6.5, Nem: % 8, Bakır Sülfat:17 mg/kg, Fosfor:1, Kalsiyum:1.5, Magnezyum:0.1-0.2,Vitamin A:20.000 IU,Vitamin C:150 mg/kg